Milti
Uzņēmums “Molino Dallagiovanna” ražo miltus kopš 1832.gada, kad ģimenē pirmie dzirnavnieki nolēma izmēģināt savus spēkus rūpniecības nozarē, kas tajā laikā strauji attīstījās Eiropā. Šobrīd uzņēmumu vada jau sestā ģimenes paaudze, un tā ražo vairāk, kā 300 dažādu veidu augstvērtīgus miltus, kas piemēroti picas, pastas ražošanai, kā arī dažādu citu produktu cepšanai. Uzņēmuma “Molino Dallagiovanna” unikalitāte slēpjas lēnā un saudzīgā malšanas procesā, kas saglabā kviešu graudu dabisko garšu un aromātu, kā arī tās ir vienīgās dzirnavas Itālijā, kas pirms malšanas visus graudus nomazgā. Uzņēmumā “Molino Dallagiovanna” ražotos miltus ir iecienījuši daudzi profesionāļi, tajā skaitā, 3 Michelin zvaigžņu ieguvēja Modēnas restorāna Osteria Francescana šefpavārs Massimo Bottura.