Vīna etiķi
Ar prieku iepazīstinām Jūs ar Castell de Gardeny etiķiem, ko jau piecas etiķa meistaru paaudzes ražo Spānijā kopš 1908. gada. Jaunais, pilnībā dabīgo etiķu klāsts, kas tiek ražots pēc Šucenbaha (Schützenbach) metodes, pārvērtīs Jūsu mīļākos ēdienus par jauniem meistardarbiem katru dienu. Pretēji ātrām etiķu izgatavošanas fermentācijas sistēmām un metodēm, ar augstu ražīgumu un zemām organoleptiskām pazīmēm, Badia Vinagres ir izvēlējies tradicionālo metodi, kas tiek izmantot tā etiķiem jau aptuveni 150 gadus - Schützenbach Metode. Metode, kuru 1823. gadā izgudroja vācu ķīmiķis Šucenbahs, nodrošina lēnu un rūpīgu procesu, kas ļauj iegūt labākās etiķa un vīna, no kura tas ražots, īpašības. Tā nodrošina izcilas kvalitātes etiķus, vienlaikus ļaujot attīstīties un saglabāties tā aromāta un garšas īpašībām.