Nduja ir tradicionāls smērējamais salami no Kalabrijas. Izgatavots no cūkgaļas, garšaugu un garšvielu maisījuma, tajā skaitā ievērojama daudzuma Kalabrijas čili piparu. Šī maigā tekstūra un spēcīgais aromāts ir daļa no tā pievilcīguma. Tā kā šī uzkoda ir gatava ēšanai, vienkāršākais veids ir to uzklāt uz grauzdētas maizes kā uzkodu vai pasniegt kā daļu no antipasti gaļas un siera plates. Tomēr tā ir arī lieliska mērces sastāvdaļa vai moderns picas papildinājums.
Apraksts
Produkta detaļas
- Izcelsme
- Itālija
- Iepakojums
- 135g
- Sastāvdaļas
- "Nduja" 90% (cūkgaļas tauki, cūkgaļa, asie un saldie Kalabrijas čili pipari 26%, sāls), olīveļļa 10%.
- Uzturvērtības (uz 100g / ml):
- enerģētiskā vērtība 2492kJ/604Kcal; tauki 60,0g; tostarp piesātinātās taukskābes 32,0g; ogļhidrāti 9,6g; cukurs 1,0g; šķiedrvielas 0g, olbaltumvielas 5,9g; sāls 1,9g;
6 vienības: