Pastu “La Sfoglia” var izmantot, to iepriekš nevārot. Lai pagatavotu gardu mājas lazanju, atliek vien starp pastas “La Sfoglia” kārtām salikt bagātīgu mērci (ragū vai līdzīgu tomātu mērci) kopā ar “Mocarella” sieru, Bešamela mērci un rīvētu Parmezāna sieru “Parmigiano Reggiano”. Jūs varat pagatavot arī gardu veģetāriešu lazanju, izmantojot sezonālos dārzeņus un siera krēmus. Ja vēlaties, jūs varat iepriekš pagatavot pastu “La Sfoglia”, iemērcot to bagātīgā sālsūdenī un paturot 1-2 minūtes. Tad pievienojiet savu izvēlēto mērci un ļaujiet tai gatavoties cepeškrāsnī 200°C temperatūrā 20 minūtes.
Apraksts
Produkta detaļas
- Izcelsme
- Itālija
- Iepakojums
- 250g
- Sastāvdaļas
- cieto KVEŠU milti, svaigas OLAS (33,4%).
- Alergēni
- Var saturēt SOJAS daļiņas.
- Uzturvērtības (uz 100g / ml):
- enerģētiskā vērtība 1544kJ/365Kcal; tauki 4,5g; tostarp piesātinātās taukskābes 1,4g; ogļhidrāti 66,0g; cukurs 2,5 g; šķiedrvielas 4,0g, olbaltumvielas 15,0g; sāls 0,13g;
2 vienības: