Šīs pastas sloksnīšu platums (1.4cm), unikālā konsistence un porainība padara to ideālu kopā ar vissulīgākajām un bagātīgākajām sastāvdaļām, piemēram, medījuma gaļas ragū, kā arī rudens un ziemas garšām. Gatavošanas laiks: 2-3 minūtes vārošā ūdenī.
“La Campofilone” ir pastas rūpnīca, kas specializējas olu makaronu ražošanā jau kopš 1912.gada, pieturoties pie 16.gadsimtā radītās tradicionālās receptes. “La Campofilone” makaronu rūpnīcas unikālā īpašība ir tā, ka ražošanas procesā tiek izmantotas tikai vietējās izejvielas: kvieši tiek audzēti blakus esošajā Marche reģionā, turpretī olas nāk no brīvībā turētām vistām, kas tiek audzētas Campofilone fermā. Turklāt, pagatavojot šo pastu, netiek pievienots ūdens. Rezultātā tiek iegūta ar olbaltumvielām bagātīga, autentiska pasta, kura sniedz izcilus kulinārijas rezultātus, unikālu garšu, viegluma un sāta sajūtu.