• -30%
Terre Dei Trulli Trofie Pasta 500g
Terre Dei Trulli Trofie Pasta 500g
Terre Dei Trulli Trofie Pasta 500g
Terre Dei Trulli Trofie Pasta 500g

Terre Dei Trulli Trofie Pasta 500g

71874
In Stock
2,45 € 3,50 € -30%
AR PVN

Apraksts

Trofie ir sīki pastas virpuļi, kam ir patīkama tekstūra, jo tie pēc gatavošanas paliek diezgan stingri. Trofie ir tradicionālā pastas forma Liguria reģionā un to parasti ēd ar pesto, kas ir vēl viens Ligūriešu tradicionālais ēdiens. Trofie ideāli sader ar pesto, jo šī veida mērces tiem ļoti labi pieķeras. Tā arī sader ar dažādām tomātu mērcēm. Lai pagatavotu autentisku maltīti, sajauciet troefie pastu kopā ar jūsu iemīļotāko pesto, pievienojot nelielus gabaliņus nomizota, vārīta kartupeļa un mīkstas jaunās zaļās pupiņas. Pasta ir jāpagatavo “al dente”, lai saglabātu tās optimālo tekstūru. Svaiga un papildināta ar bazilika aromātu, šo maltīti vislabāk ir pagatavot ar viegli aromatizētu olīveļļu.  

Produkta detaļas

Izcelsme
Itālija
Iepakojums
500g
Sastāvdaļas
Cieto KVIEŠU milti, ūdens.
Alergēni
Var saturēt SOJAS daļiņas.
Uzturvērtības (uz 100g / ml):
enerģētiska vērtība 1499kJ/354Kcal: tauki 1.9g. piesātinātās taukskābes 0.6g. ogļhidrāti 70.5 g: cukurs 3.6g. šķiedvielas 2.2g. olbaltumvielas 12.5g. sāls 0.01g.
20 vienības:

16 produktu tajā pat kategorijā:

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Šis saits var saturēt sīkdatnes, kas uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu, lai palīdzētu Jums ar pareizu saturu. Turpinot lietot šo saitu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.