Korarimas sēklas ir viens no Etiopijas dārgumiem. Venēcieši bija patiesi apburti ar garšvielu, kura tika piegādāta ar laivām pa Nīlas upi 15. gadsimtā. Viņi ticēja, ka Ēdenes dārzs atradās Nīlas upes iztekā. Tieši tāpēc tos sauc par ''paradīzes graudiem"! Šo endēmisku garšvielu, kas nāk no Etiopijas augstienes Basketo reģiona, kurš atrodas 2000 m augstumā, tagad audzē piemājas dārzos.
Šī reģiona mitru mežu pameži pašos Etiopijas dienvidrietumos ir labāko Korarimas piparu audzēšanas vieta.
Augļus novāc, kad tie ir pilnīgi gatavi, kad pāksts auga galā paliek sarkana. Tad tos tīra, izmantojot asu nazi, lai ātri neņemtu sausas augļu augšgala paliekas, process, ko vietējie zemnieki sauc par apgraizīšanu. Tad pākstis atstāj laukā, lai tās izžūst saulē uz bambusa stalažām. Tas saglabā sēklu svaigumu. Ir dziļi jāiegriež pākstī, lai izņemtu ''paradīzes graudus''.