Narsharab ir tradicionāla mērce, ko gatavo no koncentrētas granātābolu sulas un kas pazīstama ar savu bagātīgo, pikanto un nedaudz saldeno garšu. Šo tumši sarkano mērci gatavo, lēnām reducējot granātābolu sulu, līdz tā iegūst biezu, sīrupainu konsistenci, ko bieži vien papildina ar cukuru un sāli. Narsharab ir neticami daudzpusīga, tā var kalpot kā garšīga marināde, glazūra vai mērce. Tā lieliski sader ar grilētu gaļu, īpaši jēra un liellopa, kā arī zivīm, salātiem un ceptiem dārzeņiem.
Narsharab Granātābolu Mērce 250ml
GF0005
4,40 €
AR PVN
Apraksts
Produkta detaļas
- Izcelsme
- Gruzija
- Iepakojums
- 250g
- Sastāvdaļas
- granātābolu sula 80%, cukursīrups 18%, sāls 2%.
- Uzturvērtības (uz 100g / ml):
- enerģētiskā vērtība 1339kJ/315kcal; tauki 0g, piesātinātās taukskābes 0g; ogļhidrāti 75,0g, cukurs 68,5g; olbaltumvielas 1,2g; sāls 2g.
6 vienības: