Jaunajai “Arbequina & Harissa” ir intensīvi sarkana krāsa – tā ir mūsu speciālā un unikālā pikantā eļļa, kas izceļas ar savu plūstamību, sabalansētību un svaigumu. Šai eļļai mēs esam izvēlējušies savu oriģinālo Harissa mērces recepti (kas sastāv no kaltētiem sarkanajiem pipariem, kajēnas pipariem, ķiplokiem, koriandra un ķimenēm), ko papildinājām ar izcilo Arbequina nerafinēto olīveļļu.
Garšas notis: Šīs eļļas priekšplānā ir grauzdēto kajēnas piparu asais aromāts, kam seko garšvielas – katra no tām – ķiploks, koriandrs un ķimenes – ir perfekti atpazīstamas pēcgaršā; eļļu raksturo sabalansēts un intensīvs augļu un Arbequina svaigo olīvu sulas svaigas aromāts. Tāpat to raksturo plūstamība un rūgtā, pikantā garša, kas perfekti saskan ar maisījumam raksturīgo asumu.
Ēdienu ieteikumi: Teicami piemērota grilētiem produktiem, salātiem, picai, ribiņām, vistu spārniņiem, sendvičiem, čipšiem, kukurūzai un hamburgeriem.
Pirms lietošanas: stingri pasitiet pa pudeles apakšdaļu, tad enerģiski sakratiet 15 sekundes.