Cepti, izmantojot roku darbu, nelielos apjomos, šie kartupeļu čipsi ir kraukšķīgi un biezi, neradot taukainuma sajūtu, nesatur neko mākslīgu, nesatur mono-nātrija glutamātu un glutēnu.
Dzīvē maz kas ir tik lielisks, kā spēcīgā nobriedušā Čedaras siera garša savienojumā ar burvīgo sīpolu garšas niansi, ko satur visizplatītākais griežamais garšaugs – maurloks.
Tyrrells čipsi ir izgatavoti no labākajiem Herefordšīras kartupeļiem, pārsvarā no Lady Rosetta un Lady Claire šķirnes kartupeļiem. Kartupeļi ar visām mizām tiek sagriezti biezās šķēlēs, lai tiem būtu spēcīgāka garša un tie būtu kraukšķīgāki. Tad tie tiek turpat mājas apstākļos nelielos daudzumos izcepti, kas ir roku darbs, un tiem tiek notecināta liekā eļļa. Šādā procesā tiek ražoti izsmalcināti čipsi ar tik raksturīgo kartupeļu garšu, īpaši kraukšķīgu tekstūru, kas nerada taukainuma sajūtu. Visbeidzot čipsi tiek apbērti ar dabīgām, patīkamām garšvielām un jūras sāli.