Gruzīnu adžika ir dinamiska, ugunīga garšviela, ko gatavo no sarkanajiem čili pipariem, ķiplokiem un garšaugu un garšvielu maisījuma, tostarp zilā sierāboliņa un koriandra. Šī biezā, aromātiskā pasta dažādiem ēdieniem piešķir izteiksmīgu garšas dziļumu. Tā lieliski sader ar grilētas gaļas ēdieniem, piemēram, kebabiem, jēra karbonādēm un vistas gaļu, kā arī ir burvīgs papildinājums sieram un maizei. Lai izbaudītu gruzīnu tradīcijas, pasniedziet adžiku ar hačapuri (ar sieru pildītu maizi) vai lobio (pupiņu sautējumu). Pateicoties tās drosmīgajai garšai, to var izmantot arī kā marinādi, zupas piedevu vai dārzeņu mērci, kas padara adžiku par daudzpusīgu gruzīnu virtuves pamatproduktu.
Adžika Mērce 220g
GP0039
3,50 €
AR PVN
Apraksts
Produkta detaļas
- Izcelsme
- Gruzija
- Iepakojums
- 220g
- Sastāvdaļas
- čili pipari, ķiploki, sāls, garšvielas (zilais sierāboliņš, koriandrs), eļļa.
- Uzturvērtības (uz 100g / ml):
- enerģētiskā vērtība 606kJ/145kcal; ogļhidrāti 33,6g, cukurs 0g; olbaltumvielas 3,5g; sāls 8,5g.
5 vienības: