Izmantojiet neri ume umeboshi plūmju mērci kā pildījumu priekš onigiri (Japānas rīsu bumbiņas) un gatavojot suši! Vai arī sajauciet to ar citām sastāvdaļām, kā piemēram sojas mērci un mirīnu, lai uzjauktu īpašu sashimi dip mērci. Neri ume ir bieza pasta, kas ražota no marinētām japāņu plūmēm, kas pazīstamas arī kā ķīniešu plūmes vai japāņu aprikozes, jeb umeboshi. Šai pastai piemīt bagātīga, skābena un sāļa garša un tā ir viena no Japānas visatpazīstamākajām garšām. Šo plūmju pastu Jūs varat lietot pat kokteiļu gatavošanai! Sajauciet to ar shochu vai sake (tradicionāli japāņu stiprie alkoholiskie dzērieni) un gāzētu ūdeni, lai uzjauktu atsvaidzinošu un Japānas garšu iedvesmotu kokteili.
Japāņu Plūmju Mērce Neri Nanko-Ume 250g
118056
14,80 €
AR PVN
Apraksts
Produkta detaļas
- Izcelsme
- Japāna
- Iepakojums
- 360ml
- Sastāvdaļas
- Ume plūmju pasta (Ume plūmes, Ume plūmju etiķis, sāls, cukurs), ūdens, sorbīta sīrups, modificēta kukurūzas ciete, citronskābe, ciete, etiķis, sāls, alkohols, sarkano kapostu sula, garšas pastiprinātājs E621, dabīgie un mākslīgie aromatizētāji, biezinātāj
- Uzturvērtības (uz 100g / ml):
- enerģētiskā vērtība 393kJ / 94kcal, tauki 0g, tostarp piesātinātās taukskābes 0g, ogļhidrāti 21,8g, tostarp cukuri 4,7g, olbaltumvielas 0,7g, sāls 16,5g.
4 vienības: