Piešķiriet ēdieniem krāsu ar pastu “La Campofilone Spinach Fettuccine”! Ideāla ar bekona vai desiņu mērcēm.
“La Campofilone” ir pastas rūpnīca, kas specializējas olu makaronu ražošanā jau kopš 1912.gada, pieturoties pie 16.gadsimtā radītās tradicionālās receptes. “La Campofilone” makaronu rūpnīcas unikālā īpašība ir tā, ka ražošanas procesā tiek izmantotas tikai vietējās izejvielas: kvieši tiek audzēti blakus esošajā Marche reģionā, turpretī olas nāk no brīvībā turētām vistām, kas tiek audzētas Campofilone fermā. Turklāt, pagatavojot šo pastu, netiek pievienots ūdens. Rezultātā tiek iegūta ar olbaltumvielām bagātīga, autentiska pasta, kura sniedz izcilus kulinārijas rezultātus, unikālu garšu, viegluma un sāta sajūtu.