Gardās pastas “Campofilone Maccheroncini IGP” vēsture ir ļoti sena, kas aizsākās aptuveni 1560.gadā. Tā bija Campofilone reģiona zemnieku ģimeņu tradicionālā pasta, kas tika izgudrota, lai uzglabātu lielu olu daudzumu, ko saražoja lauku sētā audzētās vistas. Olas tika sajauktas ar miltiem, un no tām tika pagatavotas pastas plāksnes, kas tika izkaltētas, tādējādi radot iespēju tās uzglabāt visu gadu. Šis pastas veids lieliski iederas kopā ar sezonālajām tradicionālajām mērcēm, piemēram, gaļas mērcēm, kā arī lieliski sader ar baltās zivs mērcēm.
Apraksts
Produkta detaļas
- Izcelsme
- Itālija
- Iepakojums
- 250g
- Sastāvdaļas
- cieto KVEŠU milti, svaigas OLAS (33,4%).
- Alergēni
- Var saturēt SOJAS daļiņas.
- Uzturvērtības (uz 100g / ml):
- enerģētiskā vērtība 1544kJ/365Kcal; tauki 4,5g; tostarp piesātinātās taukskābes 1,4g; ogļhidrāti 66,0g; cukurs 2,5 g; šķiedrvielas 4,0g, olbaltumvielas 15,2g; sāls 0,35g;
9 vienības: